GÜNCELKENTPOLİTİK GÜNDEMKÜLTÜR SANATBASINDANYAZARLARSOBEDENSOBELEDİKLERİMİZRÖPORTAJLARGEZENTİYUMURTALAR
Ara
60. yılda fotoğraf sergisi

60. yılda fotoğraf sergisi

TMMOB Maden Mühendisleri Odası 60. kuruluş yıl dönümü nedeniyle fotoğraf sergisi düzenliyor.  Maden mühendisleri 60. Yıl nedeniyle anma-kutlama programında yapılacak etkinliklerin yanı sıra, sosyal ve sanatsal etkinliklere de yer verecek. Serginin teması ise " Hayat-Emek-Sanayi-Çevre Penceresinden Madencilik "  olarak belirlenmiş. Bu kapsamda Maden Mühendisliği Bölümüne davam eden öğrenciler ve üyeleri çalıştıkları, gezdikleri, gördükleri yerlerde çekecekleri fotoğraflardan oluşturalacak sergi, Oda Yönetim Kurulunca belirlenecek tarih ve yerlerde yapılacak olup 60. Yıl Fotoğraf Kataloğu katılım sertifikası ile birlikte sanatçılara sunulacaktır.

Sergi Katılım Koşulları;


-Katılımcılar, en fazla 3 adet fotoğrafla katılabilir.
-Katılımcılar; Ek1`de yer alan başvuru formunu eksiksiz dolduracaklar ve bir zarfın içine koyarak üzerine sadece rumuz numarasını yazacaklardır.
-Fotoğraflar dijital ortamda gönderilecek ve CD üzerine sadece rumuz numarası yazılacaktır. 
-CD ile katılım formunun olduğu zarf başka bir zarfın içine koyularak en geç 01 Ekim 2014 tarihine kadar Maden Mühendisleri Odasına teslim edilecek veya iadeli taahhütlü olarak posta ile gönderilecektir. Postada oluşabilecek hasarlardan Oda sorumlu değildir.
-Fotoğrafların kısa kenarı: en az 40 cm. ve çözünürlük 300 dpi olacaktır.
-Fotoğraflar; Seçici Kurul (Mustafa Ertekin/AFSAD Başkanı, Mehmet Özer/Fotoğraf Sanatçısı-Şair, Ayla Onar/Maden Mühendisi, Ressam) tarafından 4 Ekim 2014 tarihinde seçilecektir.
-Seçim dışı kalan fotoğrafların (CD) iadesi 01.11.2014 tarihinden itibaren Oda Genel Merkezinden veya posta ile yapılacaktır. 
-Sergilenecek fotoğrafların sergi baskısı ve kataloğu Odamız tarafından yapılacak ve fotoğraflar Oda`ya ait olacaktır. (Telif Hakkı ödenmeyecektir)
-Sergilenen ve katalogda yer alan bu fotoğraflar, isim belirtilmek koşuluyla Oda etkinliklerinde ve her tür yayınlarında kullanılabilecektir.
-Sergi tarihleri ve yerleri üyelerimize ve katılımcılarımıza daha sonra bildirilecektir. 
-Bu sergi AFSAD tarafından desteklenmektedir.


Toplam Görüntülenme : 77646
Kategori Haberleri

"Cumhuriyet’in Başkenti Ankara’da Alman Mimarlar" etkinliği
17 Aralık 2023 Pazar günü gezi ve ardından Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Farabi Salonu ve Fuaye alanında sunumlar ve sergi açılışı ile gerçekleştirilecektir.
13 Aralık 2023
“Gözüm Uludağ’ın Üzerinde” Fotoğraf Yarışması
15 Ağustos 2023
ZT Ödülleri Ulusal Öğrenci Proje Yarışması 2022
Mimarlık ortamının erken ve büyük kayıplarından 2008 yılı Sinan Ödüllü mimar Ziya Tanalı’nın yaşamı boyunca yazdıklarından, yaptıklarından, söylediklerinden etkilenen ve bu birikimin aktarılmaya devam etmesini isteyen insanlardan oluşan Ziya Tanalı İnisiyatifi ve Tanalı Ailesi tarafından, Mimarlığın "Gücü" konulu 2022 yılı Ziya Tanalı Ödülleri Ulusal Öğrenci Mimari Proje Yarışması düzenlenmektedir.
20 Eylül 2022
Yeniden İşlevlendirme: Sürdürülebilir Mimari Dönüşümler için Perspektif ve Stratejiler
İngilizce dilinde gerçekleştirilecek etkinlik boyunca, İngilizce'den Türkçe'ye simultane çeviri olacaktır. 
13 Haziran 2022

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
> >>>

Yorumlar
Yorum eklenmemiş.
Yorum için giriş yapınız!