Sobe Gazetesi 2024 - Mimarlardan Melih Gökçek ve Ali İhsan Ölmez’e "suç duyurusu ve tazminat"
GÜNCELKENTPOLİTİK GÜNDEMKÜLTÜR SANATBASINDANYAZARLARSOBEDENSOBELEDİKLERİMİZRÖPORTAJLARGEZENTİYUMURTALAR
Ara
Mimarlardan Melih Gökçek ve Ali İhsan Ölmez’e "suç duyurusu ve tazminat"

Mimarlardan Melih Gökçek ve Ali Ä°hsan Ölmez'e  "suç duyurusu ve tazminat"

Mimarlar Odası Ankara Åžubesi, Melih Gökçek, AKP Meclis üyesi  Ali Ä°hsan Ölmez, Sabah Gazetesi Takvim  gazetesi  ve asılsız haber yapan yazarları ve  asılsız haber yapan TV kanalları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Atatürk Orman Çiftliği ve Kaçak Saray mücadelesini yürüten Mimarlar Odası Ankara Şubesi ve Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Mimarlar Odası ve TMMOB hedef gösterilerek havuz medyası ve azmettiricileri tarafından karalama ve iftira kampanyası başlatıldı.

"Ne iftira, ne yalan, ne tehdit, Kaçak Saray mücadelesini durduramaz"

Melih Gökçek'in "Twitter hesabından "sokaÄŸa çıkamayacaksın" tehdidi ile baÅŸlayan, AKP Çankaya Meclis Ãœyesi olan Ali Ä°hsan Ölmez'in Çankaya Belediyesi Temmuz ayı  olaÄŸan toplantısına Çankaya Belediyesi'nde devlet memuru olan Mimarlar Odası Ankara Åžube  BaÅŸkanı Tezcan KarakuÅŸ Candan 'ın görevine iliÅŸkin verdiÄŸi soru önergesi basına servis edilerek, 7 yıldır iÅŸe gitmediÄŸi iftirası atılarak haberler yaptırılmış, basın ve televizyon ve sosyal medya hesaplarından asılsız suçlamalarla iftira ve karalama kampanyası baÅŸlatılmıştı. Mimarlar Odası Ankara Åžubesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Mimarlar Odası Ankara Åžubesi ve Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Tezcan KarakuÅŸ Candan tarafından bu asılsız iftiraları atan, Melih Gökçek, Ali Ä°hsan Ölmez, Sabah ,Star, Takvim Gazetesi ve yazarları A haber ve avaneleri hakkında suç duyurusunda bulunulduÄŸu kaydedilerek ,tazminat davası açılacağı kaydedildi.

Yapılan açıklamada; "Hiç kimse bizim Atatürk Orman Çiftliği ve Kaçak Saray mücadelemizi, Kamu kaynaklarının ranta peşkeş çekilmesine, kamu kaynaklarının israf edilmesine, kentlerimizin ve kamusal alanlarımızın gasp edilmesine karşı mücadelemizi durduramayacak. Ne iftira, ne yalan, ne tehdit, AOÇ ve Kaçak Saray mücadelesini durduramaz "ifadeleri kullanıldı.


Toplam Görüntülenme : 58140
Kategori Haberleri

Bilirkişiler: AOÇ arazilerini parçalayan yol güzergahı, tarihi ve doğal kimliği yok eder
Raporu deÄŸerlendiren Mimarlar Odası Ankara Åžube BaÅŸkanı Tezcan KarakuÅŸ Candan, “ BilirkiÅŸiler haklılığımızı ve AOÇ’nin yollarla talanını gözler önüne sermiÅŸtir. Atatürk Orman ÇiftliÄŸi’nin habitatını bozan, bütünlüğünü parçalayan, kamu yararına aykırı, rant ve talan planlarının  peÅŸini bırakmayacağız Atatürk Orman ÇiftliÄŸi kırmızı çizgimiz” dedi.
28 Temmuz 2023
Mimarların mücadelesi sonucu, İmrahor Vadisi’ni katledecek planlar bir bir iptal ediliyor
Mimarlar Odası Ankara Åžubesi, Ä°mrahor Vadisi’nin katledilmesine izin vermiyor.  Mimarlar Odası Ankara Åžubesi, plan deÄŸiÅŸiklikleriyle yapılaÅŸmaya açılmak istenen Ä°mrahor Vadisi için hukuksal mücadeleyi sürdürürken, yargı da kamu yararına aykırı plan deÄŸiÅŸikliklerini bir bir iptal ediyor.
26 Temmuz 2023
Yargı, Ulus’ta Roma Hamamı’nı tehdit eden yüksek katlı yapılaşmaya izin vermedi
Mimarlar Odası Ankara Åžubesi, Ulus Tarihi Kent Merkezi’nin  deÄŸerini ve potansiyelini yok sayan plan deÄŸiÅŸikliklerini peÅŸini bırakmıyor.
08 Haziran 2023
İktidarın Saraçoğlu Mahallesi’nde hukuksuz imar planlarına yargıdan iptal kararı
Candan: SaraçoÄŸlu Mahallesini satmak istediler, satamadılar, yıkmak istediler, yıkamadılar. Kamusal deÄŸerini ranta açmak istediler, açamadılar. SaraçoÄŸlu Mahallesi Mimarlar Odası Ankara Åžubesi’nin 30 yıldır akıllı inatla sürdürdüğü mücadelenin kazanımıdır. Seçim öncesi halkımıza armaÄŸanımız olsun.
10 Mayıs 2023

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
> >>>

Yorumlar
Yorum eklenmemiÅŸ.
Yorum için giriş yapınız!